Mozzarella wiórki 220g Apetina

Opis
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Typ sera Włoski
Forma Tarty, Paczkowany
Smak Naturalny
Składniki Mleko pasteryzowane, skrobia ziemniaczana, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Zawartość tłuszczu Półtłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 20%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Dania
Zawartość netto 220 g
Waga jednostkowa brutto 0,24 kg
Liczba warstw na palecie 5 warstw (warstwa)
Liczba opakowań konsumenckich 960 szt.
Waga brutto 239 g
Kod CN 0406 10 30
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 16 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 17 x 24 x 39,9 cm
Wysokość palety 1,19 m
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 80 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Arla Foods S.A. Ulica i numer: Dworcowa 27 Kod pocztowy i miasto: 78-220 Tychowo PL
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Pakowanie w atmosferze chronionej Tak
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,4 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 24 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 13 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 301 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 21 g
Dodatkowe informacje
Ocena organoleptyczna Wolne od gmo