Mozzarella w solance Jäger 125g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Mozzarella
Smak Naturalny
Składniki Mleko krowie pasteryzowane, żywe kultury bakterii, , sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka; solanka: woda, sól
Zawartość tłuszczu Inny
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Niemcy
Zawartość netto 125 g
Liczba warstw na palecie 11 warstw (warstwa)
Waga jednostkowa brutto 0,23 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Liczba opakowań konsumenckich 2200 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 10 x 12 x 4 cm
Kod CN 0406 10 30
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 110 op. zb. (DU)
Waga brutto 230 g
Wysokość palety 1,34 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 10 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: PPH TEMAR SP. z o.o. Sp.k. Ulica i numer: Tartaczna 34 Kod pocztowy i miasto: 40-749 Katowice PL
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Soja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 228 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,8 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 17 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 12 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 17,5 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie