Mozzarella Galbani Maxi 200g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Mozzarella
Smak Naturalny
Składniki Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawartość tłuszczu Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Włochy
Zawartość netto 385 g
Waga jednostkowa brutto 0,39 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 108 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Lactalis Polska sp z o.o. Ulica i numer: Olkuska 7 Kod pocztowy i miasto: 02-604 Warszawa PL
Masa netto sztuki (po odcieku) 200 g
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 18 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 17 g
Wielkość porcji 200 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 989 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 238 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 12,5 g