Mortadela plastry Bell 120g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Stopień rozdrobnienia Homogenizowane
Składniki 100g produktu wyprodukowano ze 110g mięsa wieprzowego. Składniki: Mięso wieprzowe (UE), sól, aromaty, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (E301), konserwant: azotyn sodu (E250).
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Włochy
Zawartość netto 120 g
Temperatura przechowywania min - max 0 - 7 °C
Waga jednostkowa brutto 0,12 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Bell Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Mokra 11 Kod pocztowy i miasto: 32-005 Niepołomice PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 75 op. zb. (DU)
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,5 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 1334 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 323 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera przeciwutleniacze Tak
Zawiera substancje konserwujące Tak