Mięso z uda indyka bez kości ze skórą Vacuum ok. 1,8kg
Opis
Parametry produktu
Gatunek drobiu Indyk
Rodzaj elementu Udo
Klasa A
Skóra Ze skórą
Kości Trybowane/filet
Sposób konserwacji Chłodzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Animex Foods Sp.z o.o. sp.k. Oddział w Iławie Ulica i numer: Aleja Jana Pawła II 8 Kod pocztowy i miasto: 14-200 Iława PL
Wymiar opakowania (SxWxG) 20 x 30 x 7 cm
Waga szacunkowa 1,5 - 2 kg
Stopień rozdrobnienia W całości
Waga brutto 1,75 kg
Wysokość palety 1,35 m
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Kod CN 0207 26 10
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Produkt zmiennowagowy Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 40 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 1,75 kg
Składniki Mięso z uda bez kości ze skórą z indyka
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml