Mięso z indyka na gulasz Vacuum ok. 1,6kg
Opis
Parametry produktu
Gatunek drobiu Indyk
Klasa A
Sposób konserwacji Chłodzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 64 szt.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Transgourmet Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: ul. Zamenhofa 133 Kod pocztowy i miasto: 61-131 Poznań PL
Wymiar opakowania (SxWxG) 400 x 120 x 600 mm
Waga szacunkowa 1,7 - 2,3 kg
Stopień rozdrobnienia Cięte
Waga brutto 8 kg
Wysokość palety 63 cm
Liczba warstw na palecie 4 warstw (warstwa)
Kod CN 0207 26 10
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Produkt zmiennowagowy Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 16 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 2 kg
Składniki Mięso indycze
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g