Mięso na grilla: Kiełbaski paprykowe ok. 400g






Opis
Parametry produktu
Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Surowe
Stopień rozdrobnienia Średnio rozdrobnione
Składniki Mięso wieprzowe 89%, woda, sól, majeranek, pieprz, czosnek [zawiera dwutlenek siarki]
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Wymiar opakowania (SxWxG) 15 x 0,33 x 22 cm
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: GZELLA OSIE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością -Sp.k. Ulica i numer: Dworcowa 8A Kod pocztowy i miasto: 86-150 Osie PL
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga brutto 300 g
Waga jednostkowa brutto 0,3 kg
Kod CN 1601 00 99
Waga szacunkowa 0,25 - 0,35 kg
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Soja i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Seler i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Tak
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 12,88 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,51 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,72 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 16,82 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 185 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie
Zawiera wzmacniacze smaku Nie
Zawiera przeciwutleniacze Nie