Mięso na grilla: Boczek wieprzowy z żebrami bez skóry w plastrach ok. 0,6kg






Opis
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Boczek
Klasa E
Skóra Bez skóry
Kości Z kośćmi
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Kod CN 0203 19 15
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Boczek wieprzowy z żebrami bez skóry 86,9%,woda, marynata (olej roślinny rzepakowy, tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy (papryka, czosnek, cebula), sól, hydrolizat białka roślinnego (kukurydza), ekstrakty przypraw, cukier), preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
Waga szacunkowa 0,5 - 0,7 kg
Wymiar opakowania (SxWxG) 17,4 x 5 x 27,4 cm
Waga brutto 600 g
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Transgourmet Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Zamenhofa 133 Kod pocztowy i miasto: 61-131 Poznań PL
Waga jednostkowa brutto 0,6 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 29 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 11,6 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,68 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 13,3 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 320 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g