Mięso Żeberka wolno gotowane +50g sosu barbecue Morliny ok. 600g
Opis
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia W całości
Składniki Składniki: żeberka wieprzowe (82%), woda, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy, pomidory w proszku, glukoza, aromat. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Wymiar opakowania (SxWxG) 385 x 77 x 590 mm
Waga brutto 3,6 kg
Waga jednostkowa brutto 0,6 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 8 °C
Kod CN 1602 49 19
Liczba warstw na palecie 20 warstw (warstwa)
Opakowanie display Nie
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Waga szacunkowa 0,42 - 0,78 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 80 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy Tak
Wysokość palety 1,69 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Pistacje i produkty pistacjowe Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Jęczmień i produkty jęczmienne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Migdały i produkty z migdałami Nie
Żyto i produkty żytnie Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Owies i produkty owsiane Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 5,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 13 g
Zawartość węglowodanów (ogólnie) 1 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry) 0 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 19 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) 27 %RWS
Zawartość soli (ogólnie) 25 %RWS
Zawartość białek (ogólnie) 36 %RWS
Wartość energetyczna kJ 10 %RWS
Wartość energetyczna kcal (energia) 10 %RWS
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 2,4 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 828 kJ
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 199 kcal/100g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 13 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Zawartość węglowodanów w porcji 2,4 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 18 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 199 kcal
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) <0,5
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 1,5 g