Mięso Żeberka wieprzowe extra paski (z wagi) 0,8kg





Opis
Element uzyskany z rozbioru półtuszy wieprzowej. Mięso z kością z odcinka piersiowego półtuszy wieprzowej, w skład którego wchodzą żebra od piątego do ostatniego, cięte na szerokość do 8 cm od linii odcięcia schabu. Mięśnie międzyżebrowe wewnętrzne i zewnętrzne wraz z przerostami tłuszczu podskórnego pozostawione. Bez przepony i złogów tłuszczu miękkiego.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Żeberka
Klasa E
Kości Z kośćmi
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,6 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0203 12 90
Składniki Mięso wieprzowe
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 0,5 - 0,7 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g