Mięso Wołowina wolno gotowana Warmia ok. 650g
Opis
Wołowina wolno gotowana, krucha i aromatyczna.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wołowina
Typ Na wagę
Metoda wytwarzania Gotowane
Klasa trwałości produktu Trwały
Stopień rozdrobnienia W całości
Składniki Mięso wołowe 87%, woda, sól, skrobia tapiokowa, błonnik pszenny (bezglutenowy), białka mleka (łącznie z laktozą), glukoza, mieszanka przypraw (m.in. cebula, czosnek) i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają gluten). produkt może zawierać: gorczycę, seler, soję.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 1602 50 31
Produkt zmiennowagowy Tak
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Waga jednostkowa brutto 5 kg
Waga szacunkowa 250 - 450 g
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Tak
Soja i produkty pochodne Tak
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 138 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 584 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 20 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,4 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g