Mięso Tatar wołowy Biernacki 200g
Opis
Pozyskane z bydła urodzonego/wyhodowanego w Polsce. produkt zmielony pozyskany z mięsa wołowego w obróbce PAD (kapa zrazowej górnej PAD, kapa z karku PAD, ogonek z krzyżowej PAD, łopatka, kark, skrzydło, zrazowa dolna PAD), bez kości, elementy pozbawione żył, ścięgien itp. Wizualna zawartość tłuszczu surowca do produkcji oceniana na 95VL.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wołowina
Rodzaj elementu Udziec
Klasa I
Skóra Bez skóry
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga opakowania jednostkowego netto 200 g
Waga jednostkowa brutto 0,2 kg
Temperatura przechowywania min - max poniżej 2 °C
Kraj chowu Polska
Kraj uboju Polska
Kraj rozbioru mięsa Polska
Kod CN 0201 30 00
Składniki Kapa zrazowej górnej, kapa z karku, ogonek z krzyżowej, łopatka, kark , skrzydło, zrazowa dolna
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 200 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g