Mięso Szynka wieprzowa sznyclówka (z wagi) 1,3kg





Opis
Elementem wyjściowym jest szynka bez kości ekstra: mięsień półbłoniasty (zrazowa górna), dwugłowy uda (zrazowa dolna), pocięte na plastry o grubości około 1,5 cm. Plastry cięte w poprzek włókien.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Szynka
Klasa E
Skóra Bez skóry
Kości Trybowane/filet
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 1,3 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0203 19 55
Składniki Mięso wieprzowe
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 1,2 - 1,4 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g