Mięso Szynka wieprzowa bez kości myszka (z wagi) 1,3kg





Opis
Element uzyskany z rozbioru szynki wieprzowej bez kości. W skład wchodzi mięsień czworogłowy uda (myszka) bez tłuszczu.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Szynka
Klasa E
Skóra Bez skóry
Kości Trybowane/filet
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 1 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0203 19 55
Składniki Mięso wieprzowe
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 0,9 - 1,1 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g