Mięso Szynka wieprzowa bez kości bez skóry extra (z wagi) 0,6kg





Opis
Elementy anatomiczne uzyskane z rozbioru szynki wieprzowej z kością bez golonki bez tłuszczu. W skład wchodzą mięśnie: półbłoniasty, czworogłowy, dwugłowy, półścięgnisty, pośladkowy.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Szynka
Klasa E
Skóra Bez skóry
Kości Trybowane/filet
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,6 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0203 19 55
Składniki Mięso wieprzowe
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 0,5 - 0,7 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g