Mięso Słonina wieprzowa bez skóry (z wagi) ok. 0,4kg
Opis
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Słonina
Klasa E
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Produkt zmiennowagowy Tak
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki MIĘSO WIEPRZOWE
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Transgourmet Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: ul. Zamenhofa 133 Kod pocztowy i miasto: 61-131 Poznań PL
Waga jednostkowa brutto 0,6 kg
Waga szacunkowa 0,5 - 0,7 kg
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g