Mięso Polędwiczka wieprzowa Mięsne Specjały (z wagi) 1,5kg

Opis
Element uzyskany z rozbioru półtuszy wieprzowej. Mięsień biodrowo-udowy pozbawiony całkowicie tkanki łącznej i tłuszczowej. Dopuszcza się element z główką i bez główki.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Polędwica
Klasa E
Skóra Bez skóry
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Mięso wieprzowe
Kod CN 0203 19 55
Waga jednostkowa brutto 1,5 kg
Waga szacunkowa 1,3 - 1,7 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g