Mięso Polędwiczka indycza Mięsne Specjały (z wagi) 0,8kg
Opis
Polędwiczka indycza schłodzona. Miesień polędwiczki powinien być dobrze ukształtowany i umięśniony. Element uzyskany z tuszki indyczej przez oderwanie go od mięśnia piersiowego. Jest to mięsień głęboki mięśnia piersiowego.
Parametry produktu
Gatunek drobiu Indyk
Klasa A
Sposób konserwacji Chłodzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga szacunkowa 0,7 - 0,9 kg
Składniki Mięso indycze
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Stopień rozdrobnienia W całości
Waga jednostkowa brutto 0,8 kg
Kod CN 0207 26 10
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g