Mięso Polędwica wołowa Mięsne specjały (z wagi) 1,6kg

Opis
Element uzyskany z rozbioru zadów wołowych. Cały mięsień lędźwiowy wewnętrzny i część mięśnia biodrowego (głowa polędwicy) z otaczającą tkanką łączną. Anatomiczna wielkość elementu.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wołowina
Rodzaj elementu Polędwica
Klasa A
Skóra Bez skóry
Kości Trybowane/filet
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 1,6 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0201 30 00
Składniki Mięso wołowe
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 1,4 - 1,8 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g