Mięso Pachwina wieprzowa bez skóry (z wagi) 0,5kg





Opis
Pachwina odcięta z podbrzusza wzdłuż linii rozdziału półtusz wraz z obrzeżem fałdu tłuszczu pachowego oddzielonego od łopatki. Linie cięć przebiegają: od przodu po linii odcięcia podgardla, od góry po linii odcięcia łopatki i boczku, od tyłu po linii odcięcia szynki, od dołu po linii podziału tuszy; głównym mięśniem jest mięsień prosty brzucha bez skóry.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Pachwina
Klasa E
Skóra Bez skóry
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0203 29 55
Składniki Mięso wieprzowe
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 0,4 - 0,6 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g