Mięso Mostek wołowy cięty (z wagi) 0,8kg






Opis
Elementem wyjściowym jest mostek wołowy. Dolna część partii piersiowej odcięta od ćwierćtuszy przedniej: od góry od dolnej części kostnej pierwszego żebra do dolnej części kostnej ósmego żebra. Element pocięty w plastry o grubości ok. 3 cm.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wołowina
Rodzaj elementu Mostek
Klasa A
Skóra Bez skóry
Kości Z kośćmi
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Mięso wołowe
Kod CN 0202 20 90
Waga jednostkowa brutto 0,8 kg
Waga szacunkowa 0,7 - 0,9 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g