Mięso Łopatka wołowa bez kości extra Vacuum ok. 2kg
Opis
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wołowina
Rodzaj elementu Łopatka
Klasa A
Skóra Bez skóry
Kości Trybowane/filet
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 128 szt.
Kod CN 0203 29 55
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Mięso wołowe
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Waga szacunkowa 1,7 - 2,3 kg
Wymiar opakowania (SxWxG) 400 x 160 x 600 mm
Maksymalna liczba warstw na palecie 8 warstw (warstwa)
Waga brutto 2 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Transgourmet Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: ul. Zamenhofa 133 Kod pocztowy i miasto: 61-131 Poznań PL
Liczba warstw na palecie 8 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 32 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 2 kg
Wysokość palety 1,43 m
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g