Mięso Łopatka wieprzowa bez kości bez skóry extra (z wagi) 0,8kg
Opis
Element uzyskany z rozbioru łopatki z kością, bez golonki. Łopatka bez kości, skóry i tłuszczu podskórnego. W skład łopatki bez kości wchodzą główne mięśnie: nadgrzebieniowy, podgrzebieniowy, podłopatkowy, trójgłowy ramienia, zespół mięśni ramiennych.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Łopatka
Klasa E
Skóra Bez skóry
Kości Trybowane/filet
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,8 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0203 19 55
Składniki Mięso wieprzowe
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 0,7 - 0,9 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g