Mięso Łata wołowa (z wagi) 0,5kg





Opis
Element uzyskany z rozbioru zadów wołowych. Stanowi dolny odcinek części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy, zawierający mięśnie brzucha. Anatomiczna wielkość elementu, usunięty nadmiar tłuszczu.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wołowina
Rodzaj elementu Łata
Klasa A
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Mięso wołowe
Kod CN 0202 30 90
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Waga szacunkowa 0,4 - 0,6 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g