Mięso Kark wołowy bez kości (z wagi) 0,8kg





Opis
Element uzyskany z rozbioru przodów wołowych. Odcięta od przodu między drugim i trzecim kręgiem szyjnym, od tyłu między ostatnim kręgiem szyjnym i pierwszym piersiowym. Usunięte kręgi szyjne, tłuszcz powierzchniowy, strzępy mięsa oraz przekrwienia. Anatomiczna wielkość elementu.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wołowina
Rodzaj elementu Karkówka
Klasa A
Skóra Bez skóry
Kości Trybowane/filet
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Mięso wołowe
Kod CN 0201 30 00
Waga jednostkowa brutto 0,8 kg
Waga szacunkowa 0,6 - 1 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g