Mięso Golonka z indyka Mięsne Specjały (z wagi) 0,8kg
Opis
Golonka z kością i ze skórą z podudzia indyczego schłodzona. Mięsień podudzia powinien być dobrze ukształtowany i umięśniony. Element uzyskany z tuszki indyczej poprzez odcięcie od części przylegającej do uda oraz odcięciu na wysokości ok. 4-5 cm końcówki stawu skokowego.
Parametry produktu
Gatunek drobiu Indyk
Klasa A
Skóra Ze skórą
Kości Z kośćmi
Sposób konserwacji Chłodzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 0207 26 10
Waga jednostkowa brutto 0,8 kg
Waga szacunkowa 0,7 - 0,9 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Stopień rozdrobnienia W całości
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Mięso indycze
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g