Mięso Gicz cielęca z kością Vacuum ok. 1kg

Opis
Parametry produktu
Gatunek mięsa Cielęcina
Rodzaj elementu Gicz
Klasa V-cielęcina
Skóra Bez skóry
Kości Z kośćmi
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Kod CN 0201 20 90
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Mięso cielęce
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Waga szacunkowa 0,9 - 1,1 kg
Wymiar opakowania (SxWxG) 14 x 7 x 15 cm
Waga brutto 5 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Transgourmet Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: ul. Zamenhofa 133 Kod pocztowy i miasto: 61-131 Poznań PL
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 80 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 1 kg
Wysokość palety 1,75 m
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g