Mięso Gicz cielęca ossobuco Mięsne Specjały (z wagi) 0,5kg
Opis
Gicz przednia oddzielona od odcinka nasadowego kończyny przedniej. Gicz tylna odcięta w stawie kolanowym i dalej wzdłuż kości goleni do guza piętowego. Kości stawu odcięte na równo, od goleni tylnej należy odciąć staw skokowo-goleniowy. Elementy pocięte na plastry około 3 cm.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Cielęcina
Rodzaj elementu Gicz
Kości Z kośćmi
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,4 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0201 20 90
Składniki Mięso cielęce
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 0,35 - 0,45 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g