Mięso Filet z piersi indyka Mięsne Specjały (z wagi) 1kg
Opis
Filet z piersi indyczej schłodzony. Mięsień piersi powinien być dobrze ukształtowany i umięśniony. Element uzyskany z tuszki indyczej poprzez wycięcie go nożem i oddzielenie od korpusu oraz ściągnięcie skóry.
Parametry produktu
Gatunek drobiu Indyk
Rodzaj elementu Pierś
Klasa A
Sposób konserwacji Chłodzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga szacunkowa 0,9 - 1,1 kg
Składniki Mięso indycze
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Stopień rozdrobnienia W całości
Waga jednostkowa brutto 1 kg
Kod CN 0207 13 10
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g