Mięso mielone pozyskane z rozbioru ćwierćtuszy wołowej z mięsa wołowego kl. II (80/20) uformowane w urządzeniu do hamburgerów w okrągłe porcje jednostkowe.
Parametry
Gatunek mięsa
Wołowina
Rodzaj elementu
Łopatka
Skóra
Nie dotyczy
Kości
Nie dotyczy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w
Polska
Składniki
MIĘSO WOŁOWE
Temperatura przechowywania min - max
0 - 2 °C
Waga jednostkowa brutto
0,3 kg
Produkt zmiennowagowy
Tak
Waga szacunkowa
0,25 - 0,35 kg
Producent:
Transgourmet Polska Sp. z o.o.Ulica i numer: ul. Zamenhofa 133Kod pocztowy i miasto: 61-131 Poznań PL
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Dane wykorzystywane przez dostawcę oprogramowania sklepu - Shoper S.A. Na ich podstawie dokonywane są analizy, związane z rozwojem oprogramowania, oraz mierzona jest skuteczność kampanii reklamowych. Nie są łączone z innymi informacjami, podawanymi podczas rejestracji i składania zamówienia. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.