Mięso Boczek wieprzowy bez żeber bez skóry rolowany Vacuum ok. 2,5kg
Opis
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Boczek
Klasa E
Skóra Bez skóry
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Kod CN 0203 19 15
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Boczek wieprzowy bez skóry bez żeber
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Waga szacunkowa 2,2 - 2,8 kg
Wymiar opakowania (SxWxG) 600 x 180 x 400 cm
Waga brutto 2,5 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Transgourmet Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: ul. Zamenhofa 133 Kod pocztowy i miasto: 61-131 Poznań PL
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 36 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 2,5 kg
Wysokość palety 1,8 m
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Dodatkowe informacje
Adres strony www Www.koniarek.pl