Mięso Antrykot wołowy bez kości stek (z wagi) 0,4kg





Opis
Elementem wyjściowym jest antrykot wołowy bez kości. Mięso z górnej części piersiowej ćwierćtuszy przedniej z naturalnie przyległą powięzią podskórną, odcięte: od przodu między szóstym i siódmym kręgiem piersiowym, od tyłu między ostatnim i przedostatnim kręgiem piersiowym, od dołu po linii odcięcia szpondra. W skład antrykotu b/k wchodzą mięśnie: najdłuższy grzbietu między szóstym a trzynastym kręgiem piersiowym i górna część mięśni międzyżebrowych. Kości usunięte. Pocięte w plastry o grubości około 2 cm.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wołowina
Rodzaj elementu Antrykot
Klasa A
Skóra Bez skóry
Kości Trybowane/filet
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Składniki Mięso wołowe
Kod CN 0202 30 50
Waga jednostkowa brutto 0,4 kg
Waga szacunkowa 0,3 - 0,5 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g