Mascarpone Galbani Lactalis 250g

Opis
Jako półprodukt do wyrobów cukierniczych, do produkcji kremów, deserów i ciast.
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Mascarpone
Smak Naturalny
Składniki Śmietanka pasteryzowana, mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawartość tłuszczu Inny
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 250 g
Waga jednostkowa brutto 0,27 kg
Waga jednostkowa netto 250 g
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Kod CN 0406 10 50
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 392 kcal/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,9 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 40 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 26,6 g
Wielkość porcji 250 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1616 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,13 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,4 g