Masa makowa 850g Bakalland
Opis
Parametry produktu
Zawartość netto 850 g
Składniki Woda, mak 22%, cukier, bakalie 6,5% [rodzynki 55% (rodzynki 99,5%, olej bawełniany i/lub słonecznikowy); skórka pomarańczowa kandyzowana 45% (skórka pomarańczowa 59%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier)], syrop cukru inwertowanego, mąka pszenna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,97 kg
Liczba opakowań konsumenckich 864 szt.
Niska zawartość tłuszczu 1
Wymiar opakowania (SxWxG) 10 x 11,9 x 10 cm
Źródło błonnika pokarmowego 1
Liczba warstw na palecie 12 warstw (warstwa)
Bardzo niska zawartość sodu/soli 1
Waga brutto 970 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 12 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 144 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 2 - 20 °C
Kod CN 2008 19 99
Wysokość palety 1,44 m
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Zboża zawierajace gluten Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 9,6 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 7,4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 21 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 214 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,01 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g
Witaminy i składniki mineralne
Wapń 350 mg/100g
Żelazo 2,2 mg/100g
Żelazo (%RWS) 16 %RWS
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie