Margaryna Rama smaż jak szef kuchni klasyczna Upfield 500g

Opis
Rama Smaż jak szef kuchni do smażenia, gotowania i pieczenia 82% - płynna
Parametry produktu
Rodzaj Margaryna
Przeznaczenie Do pieczenia, gotowania, smażenia
Składniki Oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy, całkowicie utwardzony rzepakowy, w zmiennych proporcjach) (82%), woda, sól (1,5%), emulgator [lecytyny (w tym sojowe)], aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (karoteny), witaminy a i d.
Zawartość tłuszczu 82 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 457 g
Kod CN 15179099
Waga jednostkowa netto 457 g
Waga jednostkowa brutto 0,48 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 10 °C
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 43,7 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 7,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) 21,85 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml
Wielkość porcji 100 ml
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 73 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2715 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 649 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g