Margaryna Kasia bez laktozy Upfield 250g

Opis
Parametry
Rodzaj | Margaryna |
---|---|
Typ produktu | Naturalny |
Przeznaczenie | do pieczenia, smażenia, gotowania |
Składniki | Składniki: oleje i tłuszcze roślinne 70% (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, w zmiennych proporcjach), woda, emulgatory (lecytyna (słonecznikowa), moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)y, sól 0,2%, naturaly aromat, regulator kwasowości (kwas mlekowy), witaminy (A,D) |
Zawartość tłuszczu | 70 % |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 250 g |
Temperatura przechowywania min - max | 2 - 10 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,25 kg |
Produkt bez laktozy | 1 |
Producent: | Upfield Polska Sp. z o.o.Ulica i numer: ul. Żwirki i Wigury 14Kod pocztowy i miasto: 02-092 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 132 op. zb. (DU) |
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji) | 147 dni (dzień) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Przechowywanie
Warunki termiczne | Schłodzone |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w warunkach chłodniczych |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 619 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 2590 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 0 g |
Zawartość soli | 0,2 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 33 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 70 g |
Cukry | <0,5 |
Zawartość węglowodanów | <0,5 |
Witaminy
Witamina A | 800 μg/100g |
---|---|
Witamina D (%RWS) | 150 %RWS |
Witamina D | 7,5 μg/100g |