Margaryna Kasia 250g

Opis
Tłuszcz roślinny 72% do wypieków i kremów, gotowania i smażenia. Tłuszcz roślinny do wypieków i kremów, gotowania i smażenia.
Parametry produktu
Rodzaj Margaryna
Typ produktu Naturalny
Przeznaczenie Do pieczenia, smażenia i gotowania
Składniki Tluszcze roślinne oleje roślinne woda emulgatory (lecytyna, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych) sól (0,2%) serwatka regulator kwasowości (kwas cytrynowy) aromat barwnik (beta-karoten) witaminy a i d3
Zawartość tłuszczu 72 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 250 g
Kod CN 1517 10 90
Waga jednostkowa netto 250 g
Waga jednostkowa brutto 0,25 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 10 °C
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 34 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 72 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2666 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 637 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,21 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5