Mango suszone Bakalland 70g

Opis
Złocisto-żółte, egzotyczne owoce mango Bakalland są doskonałą propozycją dla tych, którzy pragną nieustannego lata w swojej kuchni. Suszone mango od Bakalland to przede wszystkim całe, dorodne plastry, pełne witamin i składników odżywczych co sprawia, że są idealną przekąską
Parametry produktu
Rodzaj Mango
Typ Całe owoce
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Tajlandia
Składniki Mango suszone (87%), cukier (10%), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, chlorek wapnia; substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu
Waga jednostkowa netto 70 g
Nie zawiera tłuszczu 1
Nie zawiera tłuszczów nasyconych 1
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego 1
Waga jednostkowa brutto 0,07 kg
Kod CN 2008 99 63
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Orzechy Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,19 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1521 kJ/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 84 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 2,4 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0,04 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 126 kcal
Zawartość węglowodanów w porcji 29 g
Wielkość porcji 35 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 532 kJ
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,53 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 0,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 72 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 25 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,8 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,4 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 359 kcal/100g