Mango plastry Sandra 425g
Opis
Mango marki Sandra zawdzięcza swój wyśmienity smak tajlandzkiemu słońcu w którym dojrzewają owoce. Doskonale wzbogaca smak sałatki owocowej, słodkich potraw, przystawek z szynki, łososia czy dań mięsnych.
Parametry produktu
Rodzaj Owoce w puszce
Skład podstawowy Mango
Waga opakowania jednostkowego netto 425 g
Składniki Mango, woda, cukier, regulator kwasowość; kwas cytrynowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Tajlandia
Masa netto sztuki (po odcieku) 230 g
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Kod CN 2008 99 63
Temperatura przechowywania min - max 6 - 26 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Tajlandia
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania Do bezpośredniego spożycia
Stosowanie Do bezpośredniego spożycia
Inne uwagi dotyczące przechowywania 3 dni, np. w plastikowym pojemniku, w warunkach chłodniczych.
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 56,6 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,01 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 25 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 29 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 237 kJ/100g