Makrela w sosie pomidorowym 170g Fisherking
Opis
Parametry produktu
Składniki Dzwonki z makreli 40% (obszar połowu: północno-wschodni atlantyk fao 27), sos pomidorowy 60% (woda, koncentrat pomidorowy 11,4%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda [woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina], skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy {zawierają seler}, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki).
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 170 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 255 op. zb. (DU)
Waga brutto 3,1 kg
Temperatura przechowywania min - max 4 - 25 °C
Wymiar opakowania (SxWxG) 15 x 8,3 x 2,3 cm
Liczba opakowań konsumenckich 15 szt.
Liczba warstw na palecie 15 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 17 op. zb. (DU)
Wysokość palety 1,5 m
Kod CN 1604 15 19
Waga jednostkowa brutto 0,2 kg
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 128 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 7,9 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,6 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 8,1 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g