Mąka pszenna na pizzę włoską typ 00 Młyny Stoisław 5kg
Opis
Parametry
Zawartość netto | 5 kg |
---|---|
Składniki | Mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: l-cysteina |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Waga jednostkowa brutto | 5,06 kg |
Producent: | przedsiębiorstwo zbożowo - młynarskie "pzz" w stoisławiu s. a. ulica i numer: stoisław 11 kod pocztowy i miasto: 76-031 mścice pl |
Krótki opis marketingowy | Mąka pszenna na pizzę włoską typ "00" 5 kg |
Produkt medyczny / Produkt akcyzowy | Nie dotyczy |
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym | 121 szt. |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 121 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Warunki termiczne | W temperaturze otoczenia |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej |
Sposób obróbki produktu | Do wypieku |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 342 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 1453 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 11 g |
Zawartość soli | <0,01 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1 g |
Cukry | 2,4 g |
Zawartość węglowodanów | 71 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 17 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 22 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 27 %RWS |
Ilość porcji w opakowaniu | 50 szt. |