Kmin rzymski cały - Kumin Kotanyi 18g

Opis
Kmin rzymski jest bardzo aromatyczną i pikantną przyprawą. Posiada delikatnie gorzki smak, który idealnie komponuje się z daniami kuchni indyjskiej. Kmin rzymski Kotányi lub kmin świeżo otarty są niezwykle unikalnymi przyprawami.
Parametry produktu
Typ Przyprawy jednorodne
Przeznaczenie Uniwersalna
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Austria
Waga opakowania jednostkowego netto 18 g
Składniki Kmin rzymski cały
Składniki Kmin rzymski cały
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Austria
Kod CN 0909 31 00
Waga jednostkowa brutto 0,03 kg
Waga opakowania jednostkowego netto 18 g
Kraj pochodzenia głównego składnika Syria
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1796 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 22,3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,8 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 429 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,9 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 17,8 g
Wielkość porcji 5 ml
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 34 g