Kit Kat Paluszki waflowe w czekoladzie 41,5g
Opis
Parametry produktu
Typ Baton czekoladowy
Dodatki W czekoladzie mlecznej
Zawartość netto 41,5 g
Składniki Cukier, odtłuszczone mleko w proszku, mąka pszenna, tłuszcz kakaowy, tłuszcz palmowy, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, preparat serwatkowy w proszku (z mleka), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny, aromaty, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Niemcy
Temperatura przechowywania min - max 0 - 0 °C
Waga jednostkowa brutto 0,04 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Nestle Polska S.A Ulica i numer: Domaniewska 32 Kod pocztowy i miasto: 02-672 Warszawa PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 288 op. zb. (DU)
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Orzechy Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Inne uwagi dotyczące przechowywania Przechowywać w suchym miejscu. chronić przed ciepłem.
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 3,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 521 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) 1 %RWS
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 451 kJ
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) 16 %RWS
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 1,8 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 15,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 108 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 27,6 g
Zawartość białek (ogólnie) 4 %RWS
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,05 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 0,4 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,25 g
Zawartość węglowodanów (cukry) 11 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 8 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 5,7 g
Zawartość węglowodanów (ogólnie) 5 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji 12,2 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 9,6 g
Ilość porcji w opakowaniu 2 szt.
Wielkość porcji 20,7 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 8,5 g
Wartość energetyczna kcal (energia) 5 %RWS
Wartość energetyczna kJ 5 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 46,6 g
Dodatkowe informacje
Czy jednostka handlowa jest opakowaniem konsumenckim? Tak