Kiełki fasoli mung Bonduelle 212ml

Opis
Kiełki fasoli mung w puszce 212 ml to idelana porcja w sam raz na jeden raz. Akurat wtedy, gdy duża puszka to zdecydowanie za wiele. Staną się idelaną ozdobą dań kuchni orientalnej oraz dodadzą chrupkości każdej sałatce.
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Fasola Mung
Składniki Kiełki fasoli mung, woda, cukier, sól, zalewa balsamiczna: biały ocet winny, moszcz z białych winogron, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (e330), antyutleniacz:kwas askorbinowy (e300).
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Kod CN 2005 99 80
Masa netto sztuki (po odcieku) 90 g
Waga jednostkowa netto 200 g
Pojemność 212 ml
Waga jednostkowa brutto 0,23 kg
Temperatura przechowywania min - max 10 - 25 °C
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,1
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 17 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,75 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 70 kJ/100g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie