Ketchup pikantny Hellmann's 470g

Opis
Hellmann's Klasyczny Pikantny to pyszny ketchup przyrządzany według tradycyjnej receptury Hellmann's. Jego pikantny smak jest idealny dla wielbicieli ostrzejszych potraw. Ketchupy Hellmann's produkowane są ze starannie dobranych składników, takich jak dojrzewające w słońcu pomidory. Są idealnym dodatkiem do kanapek, frytek czy potraw z grilla.
Parametry produktu
Składniki Koncentrat pomidorowy (63%) cukier woda ocet skrobia modyfikowana sól cebula regulator kwasowości (kwas winowy) pieprz cayenne substancje konserwujące (benzoesan sodu, kwas sorbowy) pieprz czarny czosnek liść laurowy goździki
Rodzaj Pikantny
Pojemność 470 ml
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Kod CN 2103 20 00
Waga jednostkowa netto 470 g
Waga jednostkowa netto 470 g
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 22 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 25 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 kcal/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 450 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Tak