Kefir naturalny Rolmlecz 330ml
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Kefir
Typ Naturalny, Pitny
Smak Naturalny
Składniki Mleko,zywe kultury bakterii kefirowych
Zawartość tłuszczu 1,5 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 330 g
Waga brutto 360 g
Liczba opakowań konsumenckich 1440 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 240 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 5 x 17,8 x 5 cm
Liczba warstw na palecie 5 warstw (warstwa)
Wysokość palety 91 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 48 op. zb. (DU)
Kod CN 0403 90 51
Waga jednostkowa brutto 0,36 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 8 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Pojemność 330 ml
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 1,7 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 5,9 g
Wielkość porcji 165 ml
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 322 kJ
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 76 kcal
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 7,6 g
Zawartość węglowodanów w porcji 7,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,6 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 2,5 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 1,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 46 kcal/100ml
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml