Kefir naturalny Milko 1l
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Kefir
Typ Naturalny
Smak Naturalny
Składniki Mleko, żywe kultury bakterii kefirowych,
Zawartość tłuszczu 1,5 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 1000 g
Waga brutto 1,01 kg
Liczba opakowań konsumenckich 600 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 60 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 258 x 243 x 384 mm
Liczba warstw na palecie 4 warstw (warstwa)
Wysokość palety 1,1 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 15 op. zb. (DU)
Kod CN 0403 90 51
Waga jednostkowa brutto 1,01 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 8 °C
Pojemność 1 l (dm³)
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,25 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 9 g
Wielkość porcji 100 ml
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 487 kJ
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 116 kcal
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 12 g
Zawartość węglowodanów w porcji 12 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,6 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 3,8 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 2,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 46 kcal/100ml
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml