Kefir naturalny 1,5% Łowicz 400g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Kefir
Typ Naturalny
Smak Naturalny (original)
Składniki Mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Zawartość tłuszczu 1,5 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 400 g
Liczba opakowań konsumenckich 1176 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 29,4 x 11 x 38,8 cm
Wysokość palety 1,42 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 14 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Ulica i numer: Przemysłowa 3 Kod pocztowy i miasto: 99-400 Łowicz PL
Liczba warstw na palecie 7 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 98 op. zb. (DU)
Waga brutto 421 g
Kod CN 0403 90 51
Waga jednostkowa brutto 0,42 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Pojemność 400 ml
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,2 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 44 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g