Kefir Robico 400ml

Opis
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjna recepturą - metoda termostatowa. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce. ten smak robicolosalną róznicę. wstrząsnąć przed spożyciem.
Parametry produktu
Rodzaj Kefir
Typ Naturalny
Smak Naturalny
Składniki Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Zawartość tłuszczu 1,5 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 0,4 kg
Waga jednostkowa brutto 0,42 kg
Waga jednostkowa netto 0,4 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Pojemność 0,4 l (dm³)
Masa netto sztuki (po odcieku) 400 g
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,1 g
Wielkość porcji 0,4 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 180
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 43
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie
Dodatkowe informacje
Adres strony www Www.robico.com.pl