Kefir Robico 1,5% 250g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Kefir
Typ Naturalny
Smak Klasyczny (classic)
Składniki Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Zawartość tłuszczu 1,5 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 250 g
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: FZZPM w Polsce ZUH Robico Ulica i numer: Hoża 66/68 Kod pocztowy i miasto: 00-682 Warszawa PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 168 op. zb. (DU)
Technika utrwalenia pasteryzacja
Waga jednostkowa brutto 0,27 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Pojemność 250 ml
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Sposób obróbki produktu Bez gotowania
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Instrukcje dotyczące przygotowania Wstrząsnąć przed spożyciem.
Wartość odżywcza
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,1 g
Wielkość porcji 250 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 180,0 kJ/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 4,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 43,0 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g